ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΟΛΛΑΝΔΙΚΩΝ

Ιδιαίτερα Μαθήματα

Τα ιδιαίτερα μαθήματα Ολλανδικών στοχεύουν στην γρήγορη εκμάθηση της γλώσσας αφού η ταχύτητα προόδου και η ύλη καθορίζεται από τον ίδιο τον μαθητή. Τα ιδιαίτερα μαθήματα μπορούν να γίνουν μόνο για μαθητές που μένουν στην Αθήνα, είτε στον χώρο του μαθητή είτε στον χώρο της καθηγήτριας ανάλογα με την περιοχή και τις αποστάσεις.

Μαθήματα Ολλανδικών μέσω Skype

Τα μαθήματα Ολλανδικών μέσω Skype / e-learning μπορούν να γίνουν άσχετα το που βρίσκεται ο μαθητής και είναι ιδανικά για μαθητές που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές και δεν έχουν εύκολη πρόσβαση. Είναι άκρως πετυχημένα και εάν είναι ιδιαίτερα έχουν τα ίδια πλεονεκτήματα με τα ιδιαίτερα.

Mαθήματα Ολλανδικών σε Γκρουπ

Τα μαθήματα Ολλανδικών σε Group είναι ιδανικά για μαθητές ίδιου επιπέδου, παρόμοιας αντίληψης και ίδιου στόχου εκμάθησης και προσφέρουν μια πιο οικονομική λύση εκμάθησης Ολλανδικών. Γκρουπ μπορούν να φτιαχτούν είτε από την πλευρά των μαθητών απ? ευθείας (φίλοι, συγγενείς, συμμαθητές αλλού, κλπ) είτε από την Καθηγήτρια κατόπιν εκτίμησης των δυνατοτήτων από την καθηγήτρια και κατόπιν συνεννόησης με τους μαθητές.

Γιατι Ολλανδικά;

Η Ολλανδική ειναι μια γλώσσα την οποία μιλούν περισσότεροι από 25,000,000 άνθρωποι στις Κάτω Χώρες (Ολλανδία) και στη Φλάνδρα (Φλαμανδία), το ολλανδόφωνο τμήμα του Βελγίου. Τα Φλαμανδικά δεν είναι μια ξεχωριστή γλώσσα ή ξεχωριστή διάλεκτος. Τόσο στην Ολλανδία όσο και στη Φλάνδρα μαθαίνουν τα παιδιά στα σχολεία την ίδια Ολλανδική γλώσσα.

© Dutch.gr 2018 - All rights reserved. | Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων HellasSITES